آموزش انواع دیزی

دیزی ها برای ما ایرانی ها ، به عنوان غذای اصلی محسوب می شوند. دیزی ها انواع مختلفی دارند. این تفاوت بر اساس مواد تشکیل دهنده آنها می باشند. دیزی ها همان آبگوشت می باشد. آبگوشت ها معمولا از گوشت، نخود، لوبیا‌سفید، پیاز، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی تشكیل شده است ولی در شهرهای مختلف انواع دیگر آبگوشت هم طبخ می‌شود.

سایت 1touchfood به عنوان ارائه دهنده رسپی ها و مقالات و مطالب آموزشی و به آموزش انواع دیزی ها ( آبگوشت ) پرداخته و توانسته است دیزی هایی نظیر آبگوشت بزباش ، آبگوشت کشک اراک و لرستان، آبگوشت یخنی همدان و شیراز و جهرم و آبگوشت گندم و دیزی سنگی و دیزی سفالی و … را آموزش دهد. رسپی ها و طرز تهیه و دستور پخت این دیزی ها ( آبگوشت ) در این بخش قرار دارد.

22

مرداد'99

آبگوشت لوبيا سفيد

آبگوشت لوبيا سفيد آموزش آنلاین تهيه آبگوشت لوبيا سفيد آبگوشت لوبيا سفيد (گوشت و لوبیا) یکی از غذاهای سنتی اصفهان …

مشاهده

11

مرداد'99

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک آموزش آنلاین تهيه آبگوشت کشک آبگوشت کشک یکی از غذا‌های اصیل و سنتی است که در استان‌های اراک، …

مشاهده

20

تیر'99

دستور پخت آبگوشت یخنی نخود شیرازی

آبگوشت یخنی نخود شیرازی آموزش آنلاین دستور پخت آبگوشت یخنی نخود شیرازی آبگوشت یخنی نخود شیرازی، آبگوشت خوش طعم و …

مشاهده

20

تیر'99

دستور پخت آبگوشت یخنی جهرمی

آبگوشت یخنی جهرمی آموزش آنلاین دستور پخت آبگوشت یخنی جهرمی آبگوشت یخنی جهرمی، آبگوشت خوشمزه و محبوب استان فارس  دراین …

مشاهده

20

تیر'99

دستور پخت آبگوشت یخنی همدان

آبگوشت یخنی همدان آموزش آنلاین دستور پخت آبگوشت یخنی همدان آبگوشت یخنی ، یکی از آبگوشت های خوشمزه و لذیذ …

مشاهده

01

تیر'99

دیزی سنگی

دیزی سنگی آموزش آنلاین دستور پخت دیزی سنگی آبگوشت یا دیزی سنگی یکی از غذاهایی سنتی و قدیمی کشورمان می …

مشاهده
تیم مهندسی مجموعه 1TouchFood

منوهای نصب در پنل مدیریت

X