آموزش انواع سالاد

سالاد ها جزء خوراکی هایی محسوب می شوند که معمولا قبل از صرف غذا یا همراه غذا میل می گردد. سالادها انواع مختلفی دارند. آنها بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده آن متفاوت هستند. سالاد ها سرشار از کالری هستند.

سایت 1touchfood به عنوان مقالات و مطالب آموزشی و رسپی های خاص به آموزش انواع سالاد پرداخته و توانسته است سالاد هایی نظیر سالاد شیرازی و سالاد رژیمی ، اندونزی ، مجلسی ، سبزیجات ، یونانی ، ایتالیایی ، ماکارونی ، کاهو ، اسفناج ، کلم ، مرغ و الویه و عربی و ترکی و … را آموزش دهد. رسپی ها و دستور تهیه این سالاد ها در این بخش قرار دارد.

13

اسفند'99

طرز تهیه سالاد ژامبون به صورت حرفه ای و مجلسی

سالاد غذایی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا، پس از غذا اصلی و یا حتی به …

مشاهده

13

اسفند'99

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز مخصوص حرفه ای ها

سالاد غذایی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا، پس از غذا اصلی و یا حتی به …

مشاهده

12

اسفند'99

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه خانگی

سالاد غذایی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا، پس از غذا اصلی و یا حتی به …

مشاهده

12

اسفند'99

12

اسفند'99

12

اسفند'99

طرز تهیه سالاد اندونزی مخصوص با دستور تهیه کامل

طرز تهیه سالاد اندونزی مخصوص با کاملترین دستور تهیه سالاد

مشاهده

03

اسفند'99

طرز تهیه سالاد سزار تازه و خوش طعم و کلاسیک

آموزش و طرز تهیه کلاسیک سالاد سزار به روش کاملا خانگی در منزل

مشاهده

21

تیر'99

دستور تهیه سالاد بوقلمون

سالاد بوقلمون آموزش آنلاین دستور تهیه سالاد بوقلمون سالاد بوقلمون، یکی از سالاد های خوشمزه و مقوی دراین مطلب دستور …

مشاهده
تیم مهندسی مجموعه 1TouchFood

منوهای نصب در پنل مدیریت

X