آموزش انواع غذاهای محلی

غذاهای محلی غذاهایی هستند که در تمام سرزمین ایران توسط قومیت های مختلف پخته و طبخ می گردد. غذاهای محلی انواع مختلفی دارند. آنها بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده آن متفاوت هستند. ایران متنوع ترین غذاهای موجود را داراست و هر غذا در هر محله با سبک و سیاق خود پخته و طبخ می گردد.

سایت 1touchfood به عنوان مقالات و مطالب آموزشی و رسپی های خاص به آموزش انواع غذاهای محلی پرداخته و توانسته است رسپی ها و دستور تهیه و پخت این انواع غذاهای محلی در این بخش قرار دارد.

02

شهریور'99

كوفته برنجي

كوفته برنجي آموزش آنلاین دستور پخت كوفته برنجي یکی از قدیمی ترین و البته پر طرفدار ترین غذاهای سنتی ایران …

مشاهده

02

شهریور'99

كباب زردك

كباب زردك آموزش آنلاین دستور پخت كباب زردك كباب زردك در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی …

مشاهده

30

مرداد'99

خورشت نخود آله

خورشت نخود آله آموزش آنلاین تهيه خورشت نخود آله خورشت نخود آله در واقع نوعی خورشت قیمه است که در …

مشاهده

30

مرداد'99

قرمزه نخودچی

قرمزه نخودچی آموزش آنلاین تهيه قرمزه نخودچی قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان که از کوفته‌های …

مشاهده

27

مرداد'99

خورشت ماست

خورشت ماست آموزش آنلاین تهيه خورشت ماست از تاریخچه خورشت ماست اطلاعات چندانی در دست نیست اما دست کم بیش از …

مشاهده

27

مرداد'99

حليم بادمجان

حليم بادمجان آموزش آنلاین تهيه حليم بادمجان اصفهاني بعضی ها حليم بادمجان را با عدس یا لوبیا سفید درست میکنند …

مشاهده

26

مرداد'99

چلو ديزي كاشان

چلو ديزي كاشان آموزش آنلاین تهيه چلو ديزي كاشان چلو ديزي كاشان اگرچه شهر ت لوبیا پلو معروف و لذیذ …

مشاهده

26

مرداد'99

تاس كباب

تاس كباب آموزش آنلاین تهيه كباب كاشان این تاس كباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ …

مشاهده

25

مرداد'99

بریانی

بریانی آموزش آنلاین تهيه بریانی بریانی (بریونی) یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای شهر اصفهان است که به دلیل طعم …

مشاهده

25

مرداد'99

آش سماق

آش سماق آموزش آنلاین تهيه آش سماق آش سماق یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که با استفاده از …

مشاهده
تیم مهندسی مجموعه 1TouchFood

منوهای نصب در پنل مدیریت

X