آموزش ترشی جات

شور و ترشیجات جزء خوراکی هایی محسوب می شوند که معمولا در حین صرف غذا میل می گردد. شور و ترشیجات انواع مختلفی دارند. آنها بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده آن متفاوت هستند. شور و ترشیجات با نمک و سرکه سیب و انگور تهیه و تولید می گردند.

سایت 1touchfood به عنوان مقالات و مطالب آموزشی و رسپی های خاص به آموزش و طرز تهیه انواع شور و ترشیجات پرداخته و توانسته است ترشیجاتی نظیر ترشی لیته ، بادمجان ، مخلوط ، قارچ ، هفت بیجار ، خانگی ، سیر ، زیتون ، خرچاق ، گوجه فرنگی ، گل کلم ، کلم قرمز و … را آموزش دهد. رسپی ها و دستور تهیه این ترشی جات در این بخش قرار دارد.

03

دی'99

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با گردو و سیب

ترشی كلم قرمز در بسیاری از فرهنگها به یک غذای محبوب و چاشنی تبدیل شده است. در اصل ترشی کلم …

مشاهده

05

تیر'99

سبزیجات مورد استفاده در ترشی

انواع سبزیجات کاربردی در ترشی سبزیجاتی پر از املاح و مواد معدنی چه نوع سبزی هایی در ترشی به کار …

مشاهده

05

تیر'99

سبزی های تشکیل دهنده ترشی مخلوط

سبزی های ترشی مخلوط سبزیجاتی پر از املاح و مواد معدنی   مصرف انواع سبزیجات تازه در ترشی مخلوط سبزی های …

مشاهده

05

تیر'99

سبزی های تشکیل دهنده ترشی هفت بیجار

سبزی های هفت بیجار سبزیجاتی پر از املاح و مواد معدنی   مصرف انواع سبزیجات تازه در هفت بیجار سبزی های …

مشاهده

05

تیر'99

سبزی های تشکیل دهنده ترشی بادمجان

سبزی های ترشی بادمجان سبزیجاتی پر از املاح و مواد معدنی   مصرف انواع سبزیجات تازه در ترشی بادمجان  سبزی های …

مشاهده
تیم مهندسی مجموعه 1TouchFood

منوهای نصب در پنل مدیریت

X