آموزش انواع غذاهای سرخ کردنی

سرخ کردنی ها خوراکی هایی محسوب می شوند که معمولا بعنوان غذای اصلی میل می گردند. در منوی غذای ایرانیها انواع مواد بصورت سرخ شده وجود دارد.

سایت 1touchfood به عنوان مقالات و مطالب آموزشی و رسپی های خاص به آموزش انواع سرخ کردنی ها پرداخته و توانسته است دستور پخت و تهیه غذاهایی نظیر مرغ سرخ شده، ماهی سرخ شده، انواع شامی و کوکو و استیک و … را آموزش دهد. رسپی ها و دستور تهیه غذاهای سرخ کردنی در این بخش قرار دارد.

07

تیر'99

دستور پخت کوکو سیب زمینی با پیازچه

کوکو سیب زمینی با پیازچه آموزش آنلاین دستور پخت کوکو سیب زمینی با پیازچه طرز تهیه یک غذای خوشمزه و …

مشاهده

07

تیر'99

دستور پخت کوکو سیب زمینی گشنیز

کوکو سیب زمینی گشنیز آموزش آنلاین دستور پخت کوکو سیب زمینی گشنیز طرز تهیه یک غذای خوشمزه و مقوی به …

مشاهده

06

تیر'99

دستور پخت مرغ و سبزیجات گریل شده

مرغ و سبزیجات گریل شده آموزش آنلاین یک غذای بینهایت خوشمزه  یک وعده غذایی پرخواص و ارزشمند   در این مطلب، …

مشاهده

02

تیر'99

روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی

سرخ کردن سبزی قرمه ‌سبزی روش سرخ کردن حرفه ای سبزی قرمه نکات لازم برای تهیه ی سبزی قرمه بسیار …

مشاهده

31

خرداد'99

فوت و فن های سرخ کردن بادمجان

بادمجان یکی از صیفی جات خوشمزه‌ای است که به تنهایی بعد از سرخ شدن می‌تواند همراه نان یک وعده غذایی …

مشاهده
تیم مهندسی مجموعه 1TouchFood

منوهای نصب در پنل مدیریت

X