مقالات علمی آشپزی و غذایی

سرعت پیشرفت های علمی در تمام زمینه ها به شکلی است که هر کسی در حیطه شغلی خود مجبور به بروزرسانی خود و همگام شدن با آن می باشد در غیر اینصورت جایگاه خود را از دست داده و از رقیبان صنفی خود عقب می ماند. صنعت غذا و آشپزی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیروهای انسانی این صنعت نیز جهت ارئه خدمات و محصولات بهتر باید همگام با توسعه و پیشرفت علمی، خود را بروزرسانی کنند.

سایت 1touchfood با ارائه مقالات علمی و مطالب آموزشی در صنعت غذا و آشپزی، بستر مناسبی برای نیروهای متخصص این صنعت و حوزه از جمله کارجویان و کارآموزان فراهم کرده است.

 

29

بهمن'99

28

بهمن'99

آموزش آشپزی : نکاتی از یک آشپز حرفه ای

اگر می خواهید آشپز بهتری باشید ، این نکات را از یک آشپز حرفه ای (من!) آموزش آشپزی دنبال کنید …

مشاهده

04

شهریور'99

خواص دانه چیا

فواید اعجاب انگیز دانه مصرف دانه های چیا برای ارتقاء سطح سلامت بدن عوارض احتمالی مصرف زیاد و ممنوعیت های …

مشاهده

30

مرداد'99

استارتاپ آموزش آنلاین آشپزی

استارتاپ آموزش آنلاین آشپزی فرصتی استثنایی برای شرکت در دوره های آموزش آشپزی بصورت آنلاین و آفلاین از شرکت در …

مشاهده

27

مرداد'99

خواص مصرف قارچ

فواید اعجاب انگیز قارچ خوراکی خواص مصرف قارچ  برای لاغری، زیبایی و سلامت بدن عوارض مصرف بیش از حد و …

مشاهده
تیم مهندسی مجموعه 1TouchFood

منوهای نصب در پنل مدیریت

X