زردچوبه چه خواصی دارد؟ از خواص زردچوبه چه می دانید؟ دراین مطلب آشنایی با خواص زردچوبه را برای شما عزیزان شرح می دهیم: برای آموزش سالاد اندونزی، اینجا کلیک کنید. ماحصل تجربه کارشناسان حرفه ای 1Touchfood تاریخچه ای مختصر درباره زردچوبه: گیاهی است چند ساله که در هند و کشورهای جنوب آسیا به بار میآید […]
دسته: مقالات علمی آشپزی و غذایی
آموزش آنلاین آشپزی غذای ایرانی
آموزش آنلاین آشپزی غذای ایرانی رموز و فوت و فن های آشپزی ایرانی 10 راز موفقیت در بهترین آشپزی رموز و فوت و فن های آشپزی بدین صورت می باشد : 1-چاقوی آشپزی : کنترل بهتر ، دستگیره را تا حدی قرار دهید که انگشت شست و سمت انگشت خود را روی طرف تیغه درست […]
توصیه هایی جهت پخت سبزیجات
نکاتی در رابطه با پخت سبزیجات توصیه های دکتر صالحی در این رابطه و توصیه های دیگر برای داشتن تنی سالم در این مطلب به توضیحاتی پیرامون توصیه هایی جهت پخت سبزیجات میپردازیم: آموزش آنلاین سبزی های مورد نیاز برای آش، سوپ و خورشت هم خواندنیست. بهتر است افراد در صورت تمايل به سرخ كردن […]
خواص گیاه پونه
گیاه پونه به عنوان دمنوش و ادویه خواص ضدعفونی کنندگی پونه استفاده از گیاه پونه در غذاهای مازندرانی در این مطلب به آموزش خواص گیاه پونه میپردازیم: آموزش آنلاین دستور پخت سوپ تره فرنگی هم خواندنیست. در طب سنتی، پونه یک ضدعفونی کنندهی طبیعی است و میتواند به جلوگیری از رشد ریزجانداران خطرناک کمک کند. […]
نقش تغذیه در پرپشتی موها
نقش تغذیه در پرپشتی موها: راهنمایی جامع برای مراقبت از سلامت و زیبایی موها مقدمه: موها نقش مهمی در زیبایی و جذابیت فرد ایفا میکنند. پرپشتی و سلامت موها نه تنها نشانهای از زیبایی فیزیکی است بلکه به وضوح دردیابی بر سلامتی عمومی افراد اشاره میکند. یکی از عوامل اساسی در داشتن موهای پرپشت و […]
کسب درآمد از آموزش آشپزی
به مقاله کسب درآمد از آموزش آشپزی خوش آمدید. در دنیای امروز، فرصتهای فراوانی برای کسب درآمد وجود دارد و یکی از جذابترین و خلاقانهترین راهها، آموزش آشپزی است. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش علاقهمندان به یادگیری آنلاین، آموزش آشپزی میتواند به یک منبع درآمد پایدار و سودآور تبدیل شود. آموزش آشپزی، فرصتی برای همه […]