سبد خرید
کباب کردن ماهی یکی از لذیذترین و سالم‌ترین غذاها

کباب کردن ماهی یکی از لذیذترین و سالم‌ترین غذاها

در دنیای آشپزی، کباب کردن ماهی یکی از لذیذترین و سالم‌ترین روش‌های پخت محسوب می‌شود. با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه با استفاده از این روش، طعم و مزه‌ی ماهی را به اوج برسانید. کباب کردن ماهی، زندگی سالم مقدمه کباب کردن ماهی، فراتر از یک روش پخت ساده، تجربه‌ای است […]

فرق کباب بختیاری و قفقازی

فرق کباب بختیاری و قفقازی

به مقاله فرق کباب بختیاری و قفقازی خوش آمدید. آشپزی ایرانی و قفقازی هر دو دارای غنای فرهنگی و تاریخی هستند که در غذاهای سنتی آنها بازتاب می‌یابد. دو نوع کباب محبوب که همواره مورد علاقه‌ی علاقمندان به غذاهای گوشتی قرار گرفته‌اند، کباب بختیاری و کباب قفقازی هستند. در این مقاله، ما به بررسی و […]

اگر چربی کباب کوبیده زیاد باشد، تاثیر چربی بر کیفیت کباب کوبیده

اگر چربی کباب کوبیده زیاد باشد، تاثیر چربی بر کیفیت کباب کوبیده

اگر چربی کباب کوبیده زیاد باشد اگر چربی کباب کوبیده زیاد باشد، چه اتفاقاتی می افتد؟ کباب کوبیده خوشمزه می شود ولی آیا کباب کوبیده ای در کار خواهد بود؟ احتمالا همه گوشت از سیخ جدا خواهد شد! در این مقاله این مورد را کامل بررسی می کنیم. تاثیر چربی بر کیفیت کباب کوبیده چربی […]

فرق کباب کوبیده و لقمه

فرق کباب کوبیده و لقمه، تفاوت‌های کلیدی

به مقاله فرق کباب کوبیده و لقمه خوش آمدید. در دنیای پر زرق و برق آشپزی ایرانی، کباب از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و به عنوان یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذاها شناخته می‌شود. با این حال، هنگامی که به منوی رستوران‌های ایرانی نگاه می‌کنیم، با انواع مختلفی از کباب‌ها روبرو می‌شویم که هر کدام […]

دستور پخت غذای آیسان اسلامی: برنج بخارپز شده و گوشت گوساله

دستور پخت غذای آیسان اسلامی: برنج بخارپز شده و گوشت گوساله

شاید برایتان سوال باشد که دستور پخت غذای آیسان اسلامی که همان برنج بخارپز شده و گوشت گوساله با فلفل سیاه و سماق چگونه طبخ می شود و آیا او این کار را بدرستی انجام می دهد؟ در این مقاله غذای آیسان اسلامی را که بسیار مورد علاقه اوست را آموزش خواهیم داد. دستور پخت […]

فرق موچی ژاپنی و کره ای، کامل و کاربردی

فرق موچی ژاپنی و کره ای، کامل و کاربردی

فرق موچی ژاپنی و کره ای موچی، یک دسر سنتی و لذیذ است که در فرهنگ‌های مختلف جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما موچی‌های ژاپنی و کره ای با تفاوت‌های مهمی در مواد استفاده شده، فرایند تهیه و حتی طعم و مزه، از یکدیگر متمایز می‌شوند. 2. اصل موچی ژاپنی 2.1. تاریخچه و اهمیت موچی […]

موفقیت در آشپزی بین الملل

موفقیت در آشپزی بین الملل

در این مقاله سعی شده است تا تمامی نکات کلیدی درباره موفقیت در آشپزی بین الملل به همراه توضیحات کلیدی درباره روش های کسب موفقیت داده شده است. امیدواریم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. معرفی آشپزی بین الملل آشپزی بین‌الملل یک زمینه فرهنگی است که متنوعیت غذایی و تأثیرات فرهنگ‌ها و سنت‌های […]

نکات سیب زمینی سرخ کرده حرفه ای

نکات سیب زمینی سرخ کرده حرفه ای

سیب زمینی سرخ کرده معمولا  یکی از انواع پیش غذاها برای افراد است. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم این است که می توانیم در فسیت فود ها نیز به سراغ سیب زمینی سرخ کرده برویم که چگونه آشپز سیب زمینی را به خوبی سرخ کرده و در اختیار مشتری قرار می […]

روش های تشخیص آبلیموی طبیعی از آبلیموی تقلبی

روش های تشخیص آبلیموی طبیعی از آبلیموی تقلبی

روش های تشخیص آبلیموی طبیعی از آبلیموی تقلبی کار سختی نیست، البته دانستن این روش ها مهم است. آبلیمو یک نوع چاشنی برای غذا به حساب می آید. شما می توانید در انواع سالاد ها از آبلیمو استفاده کنید. حتی در برخی غذاها نیز ریخت آبلیمو می تواند باعث خوش طعم شدن آن شود. حال […]

دلایل وا رفتن کباب تابه ای و بهترین راهکار

دلایل وا رفتن کباب تابه ای و بهترین راهکار

درود به همه مخاطبین عزیز سایت آموزش آنلاین آشپزی. در این بخش با دلایل وا رفتن کباب تابه ای و بهترین راهکار های آن با شما هستیم. اینکه دلایل وا رفتن کباب تابه ای را بدانید و راهکارهای مناسب را اعمال کنید بسیار مهم است. البته همیشه دانستن این مدل رمز و راز آشپزی ها […]