سبد خرید
طرز تهیه ملمع پلو غذای محبوب ایرانیان در دوره صفوی

طرز تهیه ملمع پلو غذای محبوب ایرانیان در دوره صفوی

طرز تهیه ملمع پلو در دوره صفوی ملمع پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که ریشه در دوره صفوی دارد. این غذا با استفاده از مواد اولیه ساده ولی با طعمی دلپذیر تهیه می‌شود. در ادامه، نحوه تهیه این غذای سنتی را بررسی می‌کنیم. مواد لازم: برنج: 2 پیمانه زعفران دم‌کرده: 2 […]

طرز تهیه نان و خوراک بره اشکانی از غذاهای ایران باستان

طرز تهیه نان و خوراک بره اشکانی از غذاهای ایران باستان

نان و خوراک بره اشکانی نان و خوراک بره اشکانی، یکی از دستورالعمل‌های غذایی است که ریشه در تاریخ غنی و فرهنگ غذایی دوران اشکانی دارد. این غذا نه تنها بازتاب‌دهنده سنت‌های آشپزی آن دوران است بالکه بیانگر دانش و هنر آشپزی مردمانی است که در این سرزمین‌ها زیسته‌اند. در این مقاله، به بررسی تاریخچه […]

طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده خانگی خوشمزه

طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده خانگی خوشمزه

قیمه با گوشت چرخ کرده مقدمه: هنر آشپزی همواره به عنوان یکی از شاخه‌های مهم فرهنگ هر جامعه شناخته شده است. یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی، قیمه با گوشت چرخ کرده است. در این مقاله، به شما نحوه‌ی تهیه این دستور غذایی محبوب و خوشمزه را آموزش می‌دهیم. معرفی قیمه با گوشت چرخ […]

سیر داغ با ماهی یک غذای ناب شمالی

سیر داغ با ماهی یک غذای ناب شمالی

سیر داغ با ماهی مقدمه سیر داغ با ماهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در فرهنگ غذایی ایران جای خاصی دارد. با ترکیب دو عنصر مهم و مغذی، یعنی سیر داغ و ماهی، این غذا طعمی منحصر به فرد و ارزش غذایی بالایی دارد. تاریخچه سیر داغ با ماهی این غذا اصالتاً […]

آش دوغ مازندرانی: راز طعمی خاص از آشپزی سنتی منطقه

آش دوغ مازندرانی: راز طعمی خاص از آشپزی سنتی منطقه

معرفی آش دوغ مازندرانی آش دوغ به عنوان یک غذای محلی و سنتی، به ویژه در منطقه مازندران ایران مشهور است. این غذا با مواد اصلی :آرد، برنج، دوغ ترش، و سیر،گشنیز و اسفناج در این منطقه تهیه می‌شود. آش دوغ معمولاً در خانه‌ها و آشکده های بین راهی در مازندران سرو می‌شود و جزو […]

طرز تهیه یتیمچه ساده اصل تهرانی 4 نفره

طرز تهیه یتیمچه ساده اصل تهرانی 4 نفره

یتیمچه یکی از غذاهای لذیذ سنتی و قدیمی ایرانی ها می باشد. این غذا در مدل های مختلف در شهرهای مختلف ایران تهیه می شود. این غذای ایرانی بسیار سریع و راحت نسبت به سایر غذاها درست می شود. ساده ترین نوع یتیمچه از گوجه، پیاز و بادمجان درست می شود. مدل مجلسی تر آن […]

طرز تهیه شله زرد نذری

طرز تهیه شله زرد نذری و اصیل خوشمزه 8 نفره

طرز تهیه شله زرد یکی از خوراکی های اصیل و سنتی ما ایرانی هاست را برایتان قرار داده ایم. این خوراک در بسیاری از مراسم های مذهبی یا دورهمی ها تهیه می شود. معمولا یک کاسه شله زرد یکی از جذاب ترین اتفاقاتی است که در ایام مذهبی با زنگ واحد رخ می دهد. شما […]

طرز تهیه دمپختک قمی لذیذ

طرز تهیه دمپختک قمی اصیل برای 5 نفر

در مقاله حاضر طرز تهیه دمپختک قمی اصیل برای 5 نفر را برایتان بصورت کاملا سنتی قم قرار داده ایم. شما بعد از مطالعه این مقاله می توانید دستور پخت و طرز تهیه دمپختک قمی را بصورت کامل و جامع آموزش دیده و آن را فرا بیاموزید. در اینجا آموزش جذاب طرز تهیه مغز آبک غذای […]

آش کدو یزدی

طرز تهیه آش کدو یزدی سنتی برای 6 نفر

در این مقاله طرز تهیه آش کدو یزدی را برایتان بصورت کاملا حرفه ای قرار داده ایم. شما بعد از مطالعه این مقاله می توانید دستور پخت و طرز تهیه آش کدو یزدی را بصورت کامل و جامع آموزش دیده و آن را فرا بیاموزید. یکی از مهمترین نکات در نگارش رسپی ها و مخصوصا […]

طرز تهیه لواشک خوشمزه ساده فوری 10 نفره

طرز تهیه لواشک خوشمزه ساده فوری 10 نفره

طرز تهیه لواشک خوشمزه را برای شما عزیزان قرار داده ایم . لواشک به عنوان بخش جدایی ناپذیر از خاطرات کودکی ما نقش بسیار پر رنگی در ذهن ما ایرانیان دارد. لواشک را طبق دستوری که ما در اختیارتان قرار می دهیم تهیه کنید و از طعم های متنوع لواشک لذت ببرید. معرفی لواشک لواشک […]